Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.

Rólam mondták

"Emlékszem egy hírre néhány évvel ezelőttről. A cikk arról szólt, hogy egy tolókocsiban "élő" lány hirdetési felületként kiadná a tolókocsija támlájának hátulsó felét. Ma ugyanez a "lány" boldog asszony, aki egyedül tartja a lelket egy fél országban. Mi tartozunk neked köszönettel és hálával, hogy kitartásoddal utat mutatsz sok sok embernek, ebben a nehéz világban. Köszönjük Fanny."

Kácsor Béla /facebook.com

"Hogyan beszéljek én az örömről és a bizakodásról Mosolykának, aki üdén nevet rám, és egy tolószékben éli az egész életét? Én tanítsam őt örömre? Magyarázzam neki? Oda kéne ülnöm a kerekes széke mellé, és tanulni tőle."

Müller Péter

"A Lélekkód-történetek apró mesék, de náluk őszintébb és igazabb, szeretettelibb szavak nem is tölthetnék meg a kis könyvecskét.

Elgondolkodtató, hogy mi minden kell ahhoz, hogy végre észrevegyük, mi mindenünk van, mi minden megadatott nekünk. Hogy ne mindig a rosszat keressük, a rosszat lássuk a hétköznapokban, hogy igenis gyerekszemmel és gyermeki szívvel tudjunk körülnézni a világban. Hogy megéljünk minden egyes Pillanatcsillagot.

Fanny varázslata itatja át a meséket a könyvben, és bárcsak mindannyiunkat „megfertőzne” ezzel a varázslattal!"


scheszti / moly.hu

"Kedves Mosolyka! Köszönöm neked a csodás életkedvet amit sugárzol magadból! El szeretném neked mesélni, hogy van egy 13 éves kamasz fiam, aki sajnos nem kedvelte mag az olvasást. Sokat próbálkoztam. Olvastam neki esténként mikor kicsi volt meséket. Később kerestem neki ifjúsági regényt. Abból is én olvastam fel. Volt, hogy Ő választott könyvet. Igazán nem Ő akarta, hanem én. Ő csak eltűrte. Őt is mint a mostani kamaszokat jobban érdeklik a számítógépes játékok mint bármi. Néhány napja az az ötletem támadt, miután már kb. fél éve nem olvastam neki, hogy felolvasok neki a Lélekkód könyvedből. Már elolvastam néhány édes mesédet neki és látom rajta, hogy várja a felolvasást. Ma elábrándozott rajta a végén és megjegyezte - " Olyan kedvesek ezek a történetek!" Ámuldozom rajta, hogy az én kamasz fiamat is megfogta a Te csodás látásmódod! Köszönöm neked, hogy megírtad ezt a kis könyvet! Várom nap mint nap a posztjaidat, e-mail-jeidet! Várom a filmedet! A reggeli kávémat a Te döntesz bögrédből iszom! Folyamatosan változik az életem, ahogy felismerem a pillanatcsillagokat! "

Judit