Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.

Motivációs előadások

Nagyon szeretek motivációs előadást, tréninget tartani. Kimondottan szeretem látni, ahogy a program végére kinyílnak a lelkek, s mosoly ül még a legmorcosabbnak tűnő ember arcára is. Abban a tükörben - mit képletesen tartok - mindenki saját magát látja meg. Nincs egyforma üzenet. Személyfüggő, hogy ki, mit visz haza a hallottakból. Az egyik legfontosabb: mindenkiből csak az az erő, s akarat tud kijönni, ami benne van.

Ezért az előadások alkalmával, nem átadom az erőt (a „Te döntesz” filozófiámat), hanem kihozom az előadás résztvevőiből, mert mindenkiben ott van, kinek mélyen, kinek a felszínen. Tapasztalataim szerint mindenki lelkéhez vezet egy ajtó, s a kulcs az odafigyelésben rejlik, s a közös nyelvben. Erre mindig igyekszem nagy hangsúlyt fordítani, hiszen egy kamasz gimnazistánál is más a megközelítés, s egy multi cég vezetőjénél is. Az óvodásoknál a mesélés a kulcs, a közös „taxizás” a kerekesszékkel, míg az idősek otthonában inkább nosztalgiázunk, amiből rengeteg erő nyerhető vissza. Színes a paletta, de az egyik legnagyobb kihívásom volt - ami sikerrel végződött - egy leépítés után álló dolgozói csapatból újra előcsalogatni a bennük rejlő pozitív hozzáállást.

Nem az a célom, hogy megmondjam a tutit, hisz' honnan tudnám, másnál mi működik? Arról mesélek, hogy én hogyan csinálom, hogyan kelek fel a padlóról, s mitől szárnyalok. Milyen praktikáim vannak, honnan az erőm. Ha csak egy gondolatot is hazavisz bárki az előadásomból, s beépíti az életébe, már nem meséltem hiába.

Motivációs előadásra felkérés Motivációs előadások referenciái

A boldogság, mint versenyelőny - Mosolyka tréningje

Motivációs előadás 600 munkatársnak - NN Biztosító Zrt.

Ahol már jártam a teljesség igénye nélkül: