Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.

Motivációs előadásaim referenciái

Kis-Márton Vidor

Ügyvezető Igazgató


SRE Panorama Offices Ingatlanhasznosító Kft.

"Egy húzós év után, arra gondoltam, hogy nem a szokványos “céges bulival” akarom megköszönni a munkatársaim és partnereink munkáját. Rövid keresgélés után ajánlották Fanny-t, és minden amit elterveztem megvalósult, sőt...Sikerült kimozdítani mindenkit az év végi fásultságból, és ehhez “csak” Fanny kellett: az őszintesége, mosolya, humora és a kis boszorkányság, ami ott lapul benne. Volt sok sok mosoly, néhány meglepett arc, egy-két könnycsepp. Most nagy gondban vagyok, mert Fanny nagyon magasra tette a mércét, ezt nehéz lesz überelni :)"
„Fanny nagyon magasra tette a mércét, ezt nehéz lesz überelni."

Takács Ilona

Ágazatigazgató


T-Systems Magyarország Zrt.

"Vezetőként már több éves tapasztalattal rendelkezem arról, hogyan lehet a munkatársakat időről időre felrázni. De vajon csak a vezető feladata és felelőssége az, hogy a munkatársak jó kedvvel és tettvággyal jöjjenek nap, mint nap motiváltan dolgozni? Idén eldöntöttem, hogy valami mást szeretnék…valami szokatlant. Amikor nem vezetőként lépek a tettek mezejére, hanem a munkatársaknak kell „megdolgozni” a motiváltságukért! A „véletlen” adta a kezembe Hozleiter Fanny, Mosolyka elérhetőségét. Gondoltam, egy próbát megér. Utána olvastam, felhívtam, s már az első beszélgetés kapcsán éreztem, hogy ez tényleg más lesz – DE jó!

Az inspirációs előadás - pozitív értelemben - sokkolta a jelenlévőket. Fannyt meglátva kapták a Kollégák az első sokkot – kerekesszékes és mosolyog? Micsoda Csodabogár? Az előadása a második sokk volt – hiszen a történeteit hallgatva rendkívül vegyes érzelmek kavarognak a hallgatóságban, de Fanny üzenete egyértelmű: minden lehetséges, és ami a legdurvább: csak rajtam múlik! Fanny olyan szinten szembesíti a hallgatóságot a vélt tehetetlenségével, a kényelmes magyarázkodással, a miért nemekkel, hogy bizony őt hallgatva titkon mindenki elszégyelli magát. Fanny életszemlélete és határtalan energiája rávilágít arra, hogy tényleg nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember!

Hiábavaló a változások elleni küzdelem, hiszen a változás az egyedüli, ami örök az élet minden területén. A változásokban a lehetőséget kell keresni és nem mindenáron az akadályokat látni….és min múlik ez? Csak rajtam: az életszemléletemen, a hozzáállásomon, az önmotivációmon, egyszóval az ÉN-en múlik. A T-Systems Vállalati Ügyféltámogatási területén erre tanítunk mindenkit! Köszönjük Fannynak a kezdőlökést! "
„Önmotiváció a hosszú távú siker kulcsa."

Tekse Andrea

Training coordinator


Samsung Electronics Magyarország Zrt.

"A mindennapokban sokszor elfelejtünk mosolyogni, mert a napi körforgásban gyakran csak az akadályokat, nehézségeket látjuk meg. Mielőtt még a 'mélybe zuhannánk', nem árt néha megállni és felmérni újra helyzetünket.
Mosolyka cégünknél megtartott előadása egy ilyen 'megálló' volt, mely sokunkat rádöbbentett arra, hogy minden csak rajtunk múlik és a pozitív hozzáállás a leglehetetlenebb helyzeteken is átsegít. Köszönjük, hogy részesei lehettünk!"
„A pozitív hozzáállás a leglehetetlenebb helyzeteken is átsegít!"

Motivációs előadás 600 munkatársnak - NN Biztosító Zrt.

Ahol már jártam a teljesség igénye nélkül: