Majd Helyett Most film - Mosolyka.com - Hozleiter Fanny

Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.

ELŐZETES ELŐTTI ÍZELÍTŐ
1 400 000 ELÉRÉS | 330 000 MEGTEKINTÉS

MOSOLYKÁRÓL

Hozleiter Fanny, ismertebb nevén Mosolyka, bestseller író, blogger és motivációs előadó. Mosolyka egy ideje az orvosi jóslatok helyett sokkal inkább a pillanatnak él. Álmodozás helyett, élményeket gyűjt. Motivációs előadásokat tart világszerte. Különleges stílusát imádják.

VEREBES ISTVÁN

"Ha 30 éves volnék és agglegény, azonnal megkérném a kezét! Ennél édesebb, értelmesebb és természetesebb nővel még nem találkoztam a képernyőn! NA, most azt mondom: neki kellene műsort vezetnie az esélyegyenlőségről."

MÜLLER PÉTER

"Hogyan beszéljek én az örömről és a bizakodásról Mosolykának, aki üdén nevet rám és egy kerekesszékben éli az egész életét? Én tanítsam őt örömre? Magyarázzam neki? Oda kéne ülnöm a kerekesszéke mellé és tanulni tőle."

CSUJA IMRE

"Csodálatos személyiség, tényleg egy mosolyalbum."

ÖRDÖG NÓRA

"Az ország talán legismertebb kerekesszékes bloggere, akit van szerencsém személyesen is ismerni. Sok magyarázatra nem szorul a név, ő tényleg mindig mosolyog, pedig ezzel párhuzamosan állandó harcot vív a betegségével, az élettel, a hétköznapi nehézségekkel. Ám hozott egy döntést: nem hajlandó elkeseredni, és ez a pozitív hozzáállása már többszörösen is orvosi csodává tette őt."

Fanny bezsebelt egy fantasztikus férjet, Sándort, egy Esélyegyenlőségért díjat. Megírta második könyvét a Lélekkódot. Facebook követőinek száma meghaladta a 102 ezret.

25 évesen (Libri könyvkiadó) kiadta első könyvét a Te döntesz-t, melyből több, mint 14 000 példány fogyott, hamar bestseller lett és a Libri Aranykönyv-díját nyerte el ismeretterjesztő kategóriában. Egyik legolvasottabb Facebook bejegyzését, "Bevállalom" címmel, több, mint fél millióan olvasták, amelyben őszintén írt életének egyik legnehezebb helyzetéről, és hogy miképpen varázsolt belőle mosolyt magának és másoknak is egyaránt.

Legbüszkébb mégis arra a lányra, aki életében először erős diszlexiával elolvasta a Te döntesz-t, az óvodásra, akinek vissza adta a hitét, a gimnazistákra, és a vállalatvezetőkre, akiket elgondolkodtatott. Legutóbb arról kapott hírt, hogy etika órán róla mesél a tanárnő.

Mosolykával találkozhattunk többek között a Forbes magazin címlapján. Számtalan média megjelenésben. Blogja GoldenBlog díjat nyert és a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjban is részesült.

Imád élni, olykor padlón van, de onnan mindig feláll, átvitt értelemben is. Célja, hogy egyszer az asztal tetején táncoljon és kéz a kézben sétáljon társával Sándorral a saját lábain. Sokat tesz fejlődéséért, a Mosolyka MOST Alapítvány képviseletében motivációs előadásokat tart, felhívja a figyelmet a pillanat értékére, és másokat is arra inspirál, majd helyett MOST tegyenek magukért és másokért.

TÁMOGATÓINK

AKIK KÖZÉ VÁRUNK TÉGED IS


CSUJA IMRE

A magyar filmipar egyik kiemelkedő alakja. Jelenleg az egyik legnépszerűbb magyar előadóművész. Jászai Mari-díjas színművész. Üvegtigris, Valami Amerika 2, Örkényszínház

MOLNÁR FERENC
CARAMEL

A magyar zeneipar egyik kiemelkedő alakja. Jelenleg az egyik legnépszerűbb magyar előadóművész.
Szállok a dallal, Várt váratlan, Mennem kell, A Zeniten túl

MIÉRT TÁMOGATOM MOSOLYKA FILMJÉT? - HAMAROSAN LÁTHATOD

NOVÁK KATALIN

Család-,Ifjúság - és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár
Emberi Erőforrások Minisztériuma



BUDA ANDREA

Marketing és PR igazgató, Cinema City Mozihálózat




CSERNA ANTAL

Kiemelkedő magyar színész, rendező. Legutóbb a Liza a rókatündér több díjas film szereplője, jelenleg a Centrál színház tagja.

MIÉRT TÁMOGATOM MOSOLYKA FILMJÉT? - HAMAROSAN LÁTHATOD

SZALAY KRISZTINA

Kiemelkedő magyar színész-, írónő. Volt már producer, rendező is és több színtársulás alapítója. 2008-ban megálmodója, majd létrehozója és azóta fő szervezője a Kapcsolda programnak.

MIÉRT TÁMOGATOM MOSOLYKA FILMJÉT? - HAMAROSAN LÁTHATOD

SZABÓ PÉTER

Motivációs előadó, tréner, bestseller könyv szerző. Brian Tracy Oktatási Alapítvány elnöke. Áttörés eseményén több 10 ezer ember vesz részt.

GILBERT RENAUD

Dr. Gilbert Renaud több, mint 30 év tapasztalattal rendelkezik a holisztikus gyógyászat területén. Életműve - Recall Healing - egy önismereti rendszer, ami jobb életminőséghez vezethet.

Majd helyett MOST film története

Életünkben minden csak nézőpont kérdése? Hogyan lehet a legreménytelenebb helyzetekből újra és újra felállni? Mi az, amit MAJD helyett MOST igazán érdemes megtennünk magunkért és másokért?

Fannynak gyermekként az orvosok csak 18 évet jósoltak, ma már elmúlt 28 éves és boldog házasságban él. Mosolyát egy ország ismeri, motivációs előadásai alkalmával az élethez való hozzáállásáról beszél, arról, hogy te döntöd el, mit hozol ki az életedből, különleges stílusát sokan szeretik, könyvei bestellerek. Férje, Sándor befelé figyelő, csendet szerető író, igazi lázadó alkat, de egyben legnagyobb lelkesítője és motiválója is társának. A két látszólag külön világ kiegészíti, inspirálja egymást. Sándor bármennyire is szereti Fannyt, olykor ő is elfárad, a fiatal nő ilyenkor olykor még tehernek érzi magát, optimista életszemlélete ellenére is átmenetileg mélypontra kerül. Rövid időre úgy érzik elég, de mindig felállnak és összeszedik magukat. Hogyan?

Szellemes hozzáállással és humorral néznek szembe a kihívásokkal, legyen az egy hétköznapi dolog, egy roham, vagy akár egy veszekedés. A látszólagos korlátok ellenére – Fanny még kerekesszékkel közlekedik - varázslatos élményeket élnek át együtt, számukra ismeretlen a lehetetlen. A kivételes pár célja, hogy bebizonyítsák az orvosi diagnózisok csak korlátok, ők kitartással képesek elérni a fejlődést, miközben megvalósítják legmerészebb álmaikat.

A lány édesapjával élnek együtt, akinek a lánya jelenti a boldogságot. Kezdetben nem szívleli Sándort, nem érti a fiatalok majd helyett MOST filozófiáját. Az apát egy betegségben elvesztik, ami egy újabb leckét rejt a halogatásról. A fiatalok végül ketten maradnak, és kezdenek új életet, közel a természethez, a tó mellett, ahová mindig is vágyakoztak.

Történetük egyszerre szívszorító, szórakoztató és tanulságos. Az élet megmutatta nekik, hogy micsoda érték a MOST, hogy éldegélés helyett ÉLNI érdemes, hogy a halogatás olyan vétek, melyet magunk ellen követünk el.

MÉRFÖLDKÖVEK

EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA ÉS A MAGYAR NEMZETI FILMALAP TÁMOGATÁSA

 2016 

Költségvetés 50%

Közösségi finanszírozással elindult kampányunk sikere után kérelmet írtunk az Emberi Erőforrások Minisztériumának filmünk gyártási költségének a fedezésére. A nézőknek olyan üzenetet szeretnénk átadni filmünkkel, ami előcsalogathatja azt a bizonyos pluszt, hogy erőt kapjunk a mindennapokhoz és majd helyett MOST tegyünk magunkért és másokért.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pozitív miniszteri döntése értelmében biztosított minket a támogatásáról, így ma már támogatási szerződésünk van az Emberi Erőforrások Minisztériumával. A Magyar Nemzeti Filmirodával pedig megállapodást írtunk alá filmszakmai ellenőrzésről.

 2015 

SIKERES INDIEGOGO KAMPÁNY
A KÖZÖSSÉG TÁMOGATÁSA
1.400.000 ELÉRÉS
330.000 MEGTEKINTÉS

Minimális költségvetésből elkészült a történet hangulatát bemutató előzetes előtti ízelítőnk, ezzel közösségi finanszírozást indítottunk a film gyártásához szükséges költségek fedezésére. Kampányunk sikeres lett, a vártnál sokkal nagyobb érdeklődést és támogatást kaptunk.

4 hét alatt több, mint 600.000 nézőt értünk el és 232.000 megtekintést, ekkor még nem állt mellettünk médiapartner.

Azóta ezek a számok meghaladták az 1.400.000 elérést, és a 330.000 megtekintést és nagyon sok visszajelzést kaptunk, hogy várják a filmünket.

Kezdetben a produkció PillanatCsillag néven futott, de végül úgy éreztük a Majd helyett MOST cím sokkal jobban illik hozzá.

CSUJA IMRE ÉS MOLNÁR FERENC CARAMEL TÁMOGATÁSA

 2017 

Két szeretett előadóművészünket kértük fel, és hatalmas örömmel fogadtuk lelkes, pozitív válaszukat.

Csuja Imre a magyar filmipar egyik kiemelkedő alakja. Jelenleg az egyik legnépszerűbb magyar előadóművész elvállalta Fanny Mosolyka édesapja szerepét.

Molnár Ferenc Caramel a magyar zeneipar egyik leginkább meghatározó képviselője. A TV2 Megasztár című műsorában tűnt fel és meghódította a magyar zenei piacot. Caramel szavaival élve: "CSODÁLATOS ÉS GYÖNYÖRŰ! Nagyon boldogan mondom, benne vagyok!"

Terveink szerint Caramel írja és énekli Majd helyett MOST - A pillanat értéke film zenéjét.

 2016 

FORGATÓKÖNYV FEJLESZTÉS, TANULÁS ÉS FEJLŐDÉS

Az eddigi eredmények után tartottunk egy kisebb pihenőt, majd befejeztük futó egyéb projektjeinket, hogy teljes fókusszal a készülő filmünkre tudjunk koncentrálni.

Közben edzésekre jártunk, hogy könnyedén bírjuk energiával a forgatásokat és leckéket vettünk olyan alkotóktól mint Shonda Rhimes (Grace klinika) Kevin Spacey (Amerikai szépség, Hetedik), Dustin Hoffman (Esőember), Aaron Sorkin (Social Network - A közösségi háló, Pénzcsináló, Szerelem a fehér házban), James Patterson (Máris hiányzol!). A tanultakat felhasználva fejlesztjük forgatókönyvünk.

SZERETNÉL HOZZÁJÁRULNI A FILM SIKERÉHEZ?
TÁMOGATNÁD A PROJEKTET?

EGY POZITÍV TÁRSADALOMFORMÁLÓ FILM ELKÉSZÍTÉSÉT, FORGALMAZÁSÁT?

Ha te is a lelkesítők tengerén hajózol, van lehetőséged támogatni és a problémák helyett a megoldás és az alkotás része szeretsz lenni, vedd fel velünk a kapcsolatot. Köszönjük figyelmed, lelkesítésed, támogatásod.

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

A FORGATÁS TERVEZETT KEZDETE

TERVEZETT BEMUTATÓ

Legyen Tiéd az AJÁNDÉK páros jegy a premierre!

Neved és e-mail címed megadásával részt veszel a sorsoláson és a kulisszatitkokról sem maradsz le.

"A világ a szívedben forog, lelked illata a valóságod, ha közelebb vagy a lelkedhez, a világ illúziója mellett a végtelen valósága a tied."

Pegasus Envoyé | producer, rendező

Tudj meg többet Pegasus Envoyéról

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTÁL MOSOLYKÁVAL

A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL

SZÁMOKBAN

17.000

EMAIL KÖVETŐ

102.000

FACEBOOK KÖVETŐ

14.000

ELADOTT TE DÖNTESZ KÖNYV

200

MOTIVÁCIÓS ELŐADÁS

30.800

RÉSZTVEVŐ

500.000

OLVASÓ, LEGOLVASOTTABB POSZT

*Kiugró eseményeink alkalmával ezek a számok a többszörösére is nőhetnek. (Lásd azt az egyetlen Facebook posztot "Bevállalom" címmel, ami több mint fél millió embert ért el önmagában.)

KÉSZÍTŐK

GYÁRTÓ
Te Döntesz Kft.
A Nemzeti Filmirodánál hivatalosan bejegyzett mozgóképszakmai szervezet.

PRODUCER
Mosolyka
Pegasus Envoyé

RENDEZŐ
Mosolyka
Pegasus Envoyé
Vékony Zoltán

FORGATÓKÖNYV
Mosolyka
Pegasus Envoyé

MAJD HELYETT MOST - A PILLANAT ÉRTÉKE HIVATALOS JOGI KÉPVISELŐJE
Baker&Mckenzie a világ legelismertebb ügyvédi irodája

KAPCSOLAT

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, EGYÜTTMŰKÖDÉS, MÉDIAAJÁNLAT, LELKESÍTÉS :)
VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Írj nekünk emailt:

mosolyka@mosolyka.com

Leveledre akkor tudunk válaszolni, ha a tárgy mezőben feltünteted: Majd helyett MOST film

Hívj minket telefonon:

+36 20 779 55 08
Irodánk címe: Te döntesz Kft., Magyarország, 1165. Budapest, Újszász utca 45/B R. épület

Mozgóképszakmai szervezetünket minden országban a Te döntesz Kft képviseli.

TÁMOGATNÁD MOSOLYKA MUNKÁSSÁGÁT ÉS FEJLŐDÉSÉT?

MOSOLYKA HISZI ÉS MINDEN EGYES NAP BE IS BIZONYÍTJA, A GYÓGYÍTHATATLAN CSAK EGY VÉLEMÉNY, MÁSOK VÉLEMÉNYE. Ő FEJLŐDIK!

Ha szeretnéd kifejezni a háládat, támogatnád Mosolyka munkásságát, vedd fel a kapcsolatot a Mosolyka MOST Alapítvánnyal. A Mosolyka MOST Alapítvány célja, majd helyett MOST tegyünk magunkért és másokért.

Mosolyka MOST Alapítvány
10403923-50526751-52511005
K&H Bank Zrt.

Külföldi utalás esetén:
HU69-10403923-50526751-52511005
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSOD ÉS A LELKESÍTÉSED!

FŐTÁMOGATÓNK

KIEMELT TÁMOGATÓINK

TÁMOGATÓINK

KIEMELT MÉDIAPARTNERÜNK

TOVÁBBI MÉDIAPARTNEREK

Legyen Tiéd az AJÁNDÉK páros jegy a premierre!
E-mail címed megadásával részt veszel a sorsoláson és a kulisszatitkokról sem maradsz le.
x