Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.


Majd helyett MOST könyv
Motiváció és fűszer az év minden napjára

Te döntesz Kft, 2016

Azt a bizonyos pluszt Te teszed a napjaidba. A teád vagy az ételed is Te ízesíted, hogy élvezetes legyen. Tedd ezt az életeddel is!

Az év bármely napjától használható határidőnapló figyelemfelkeltő címmel ugrik bele a táskádba, s kerül eléd mindennap, felhívva a figyelmedet a pillanat értékére. Arra, hogy halogathatsz dolgokat, de mégis a legtökéletesebb idő rá a MOST(anában).

Majd helyett Most könyvecske - nem helyetted, általad- motivációval, élménnyel, örömmel fűszerezheti napjaid. Adhat valami pluszt, hogy amikor álomra hajtod a fejed, egy elégedett mosoly ülhessen az arcodon. Ébredésnél benned legyen a bizsergető izgalom, hogy megint egy lehetőségekkel teli boldog nap elé nézel.

Nincs mindenki számára tuti gondolat, itt főként számomra bevált recepteket találsz az élethez, a mélypontokhoz, a kihívásokhoz. Elgondolkodtató kérdéseket, ötleteket, amitől több öröm , harmónia kerülhet a napjaidba.

Láss hozzá! Kezedben a fűszer és most már az örömet rejtő receptek is.

A te örömed mások öröme is.
Minden "Majd helyett MOST" megvásárlása után 200 forinttal támogatod a Mosolyka Most Alapítványt, melynek célja, hogy majd helyett most tegyünk magunkért és másokért.

3 690 Ft


Szeretnék egy dedikált példányt