Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.

Lélekkód könyv

Libri kiadó, 2014

A lelkek kódja sosem téves. Mindenki a számára legtökéletesebb testben születik a legmegfelelőbb időben, a legmegfelelőbb helyre. A test nem egy jelmez, mi fogva tart, hanem egy ajándék. Egy ajándék, ami segít, hogy csodákat élhess meg. Hogy tanulhass és alkothass. Nem számít, milyen testbe születtél, csak az, hogy hogyan érzed magad benne. Szeresd hát az ajándékodat, légy rá büszke. Hisz megismételhetetlen és különleges minden egyes lélek!

Egy nap a férjem kivette a kezemből a telefonom. Kiszakított a közösségi oldalak világából, a virtuális valóságból, és újra bemutatott az életnek. Segített lelassulni. Észrevenni mindazt, ami mellett az utóbbi időben már én is csak szó nélkül elmentem. Újraéledt körülöttem a világ. Felszabadultam. Messzire hajítottam a mások által megszabott szabályokat, elvárásokat, hogy helyettük inkább megfejtsem a saját lelkem kódját.

Oly sok mindent láttam, tapasztaltam eddigi életemben! Mindig is írni akartam mindezekről, megosztani a gondolataimat másokkal, csakhogy valamiért egy ideje már nem sikerült mondatokba öntenem őket. Míg a férjem a kezembe nem adta a "kulcsokat": minden történethez három-három szót, amiket elrejtettem egy-egy mesében. Így született meg ez a könyv. Mostantól, ha csak egy pillanatra is elfelejtenék élni, igazán élni, egyszerűen csak újraolvasom őket...

2 990 Ft


Szeretnék egy dedikált példányt Akik már olvasták

 • Kedves Fanny! Elnézést, hogy ismeretlenül zavarom, de remélem nem veszi tolakodásnak, hogy leírom az érzéseimet, gondolataimat! Anyák napjára kaptam a Lélekkódot gyermekemtől. Azonnal magamhoz örültem, mint egy kincset, nagyon-nagyon örültem neki. Akkor azonnal nem olvastam el az egész könyvet, csak hordozgattam magammal, mint a kisgyerek a kedvenc játékát. A Sors elég nagy pofonnal tanítgatott , mikor azt éreztem most jött el az ideje a LÉLEKKÓD-nak. Nem tudtam letenni, órákig olvastam. Közben patakokban folyt a könnyem, tisztult a lelkem és mélységesen szégyenkeztem a gyarlóságom miatt. Olyan volt, mintha hatalmas súlyoktól szabadultam volna meg, mire kiolvastam. Vasárnap volt és alig vártam a hétfő reggelt. Tanító néni vagyok , 2-os gyermekeim voltak ebben a tanévben. Vittem nekik, mint egy kincset hétfőn reggel a CSODÁT. Kíváncsian vártam mit szólnak hozzá. A legnagyobb várakozásomat felülmúlta a reakciójuk. Csillogó szemmel,hallgatták a mesét, úgy figyeltek, mint talán még sosem. Mikor vége lett azt éreztem, hogy Ők is elvarázsolódtak, mint én, és kérték folytassam. Minden nap azt várták mikor jön el a mese ideje.Közelebb került a lelkünk egymáshoz . Sokat tanultak a mesékből, gyakran vették észre az élet pillanataiban a mesékből tanultakat. Végtelenül örülök, hogy létezik! Az ilyen emberek teszik a Világot Csodálatossá! Nagyon köszönöm, amit tanulhattam Öntől, az írásaiból! KÖSZÖNÖM!:)
  Vágvölgyi Szilvia
 • Szia Fanny! Bocsánatot kérek, hogy zavartalak a könyv átvétellel kapcsolatban.Megoldódott ,már nálam van és pár oldal híján végzek is vele. :-) Köszönöm szépen.Nagyon jó könyvek,remélem olvashatok még többet tőled addig is újra olvasom mindegyiket. Ja és a legszebb az egészben,hogy van egy 10 éves kislányom aki nem nagyon szeret olvasni de mióta megjött a könyved azóta ő is azt olvassa és szépen halad.Ismét segítettél egy kicsi lánynak....megszeretni az olvasást! Köszönöm szuper vagy!! Sok erőt egészséget és millió puszit küldünk neked!!
  Balázs Andrea& Evelin
 • Drága Mosolyka! Még februárban volt a 18.születésnapom, amikor a szüleim megleptek a Lélekkóddal, amit épp terveztem megvásárolni.Nagyon ütemezett életem van, és eddig nem sikerült írnom, de nagyon köszönöm a dedikált példányt!Nagyon tetszettek a történetek, ezt minden negatív embernek el kellene olvasnia! Ma nagyon örültem , amikor megláttam , hogy lehet rendelni táskát, ez egy jó ötlet, mert a táskákkal , felsőkkel lehet legjobban üzenni a világnak.Az lenne a kérdésem, hogy ha újrahasznosított anyagokból készült, akkor milyennek kell elképzelni a tapintását:műanyag vagy textil? Öleléssel, Eszter
  Eszter
 • Kedves Mosolyka! Köszönöm neked a csodás életkedvet amit sugárzol magadból! El szeretném neked mesélni, h van egy 13 éves kamasz fiam, aki sajnos nem kedvelte mag az olvasást. Sokat próbálkoztam. Olvastam neki esténként mikor kicsi volt meséket. Később kerestem neki ifjúsági regényt. Abból is én olvastam fel. Volt, hogy Ő választott könyvet. Igazán  nem Ő akarta, hanem én. Ő csak eltűrte. Őt is mint a mostani kamaszokat jobban érdeklik a számítógépes játékok mint bármi. Néhány napja az az ötletem támadt, miután már kb. fél éve nem olvastam neki, hogy felolvasok neki a Lélekkód könyvedből. Már elolvastam néhány édes mesédet neki és látom rajta, hogy várja a felolvasást. Ma elábrándozott rajta a végén és megjegyezte - " Olyan kedvesek ezek a történetek!" Ámuldozom rajta, hogy az én kamasz fiamat is megfogta a Te csodás látásmódod! Köszönöm neked, hogy megírtad ezt a kis könyvet! Várom nap mint nap a posztjaidat, e-mail-jeidet! Várom a filmedet! A reggeli kávémat a Te döntesz bögrédből iszom! Folyamatosan változik az életem, ahogy felismerem a pillanatcsillagokat!
  Judit
 • A Lélekkód-történetek apró mesék, de náluk őszintébb és igazabb, szeretettelibb szavak nem is tölthetnék meg a kis könyvecskét. Elgondolkodtató, hogy mi minden kell ahhoz, hogy végre észrevegyük, mi mindenünk van, mi minden megadatott nekünk. Hogy ne mindig a rosszat keressük, a rosszat lássuk a hétköznapokban, hogy igenis gyerekszemmel és gyermeki szívvel tudjunk körülnézni a világban. Hogy megéljünk minden egyes Pillanatcsillagot. Fanny varázslata itatja át a meséket a könyvben, és bárcsak mindannyiunkat „megfertőzne” ezzel a varázslattal!
  scheszti / moly.hu