Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.

Rólam

Hozleiter Fanny Mosolyka

Hozleiter Fanny Mosolyka, bestseller író, blogger és motivációs előadó vagyok. Egy ideje az orvosi jóslatok helyett sokkal inkább a pillanatnak élek. Álmodozás helyett, élményeket gyűjtök. Különleges, közvetlen stílusban motivációs előadásokat tartok világszerte.

2014-ben bezsebeltem egy fantasztikus férjet, Sándort, egy Esélyegyenlőségért díjat. Megírtam második könyvem a Lélekkódot. Facebook követőim száma meghaladta a 102 ezret.

25 évesen (Libri könyvkiadó) kiadta első könyvem a Te döntesz-t, melyből több, mint 14 000 példány fogyott, hamar bestseller lett és a Libri Aranykönyv-díját nyerte el ismeretterjesztő kategóriában. Egyik legolvasottabb Facebook bejegyzésem, "Bevállalom" címmel, több, mint fél millióan olvasták, amelyben őszintén írom le életem egyik legnehezebb helyzetét, és hogy miképpen varázsoltam belőle mosolyt magának és másoknak is egyaránt.

Motivációs előadásaim Videók rólam Neked álmodtam meg

Legbüszkébb mégis arra a lányra vagyok, aki életében először erős diszlexiával elolvasta a Te döntesz-t, az óvodásra, akinek vissza nyerte a hitét, a gimnazistákra, és a vállalatvezetőkre, akiket elgondolkodtattam. Legutóbb arról kaptam hírt, hogy etika órán róla mesél a tanárnő.

Találkozhattunk többek között a Forbes magazin címlapján, ahol a 30 sikeres, 30 alatti listán szerepelt. Továbbá számtalan média megjelenésben. Blogja GoldenBlog díjat nyertem és a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjban is részesültem.

Imádok élni, olykor padlón vagyok, de onnan mindig felállok, átvitt értelemben is. Célom, hogy egyszer az asztal tetején táncoljak és kéz a kézben sétáljak Sándorral a saját lábain. Sokat teszek a fejlődéséért, a Mosolyka MOST Alapítvány képviseletében motivációs előadásokat tartok, felhívom a figyelmet a pillanat értékére, és másokat is arra inspirálok, hogy majd helyett MOST tegyenek magukért és másokért.

Imádom a sztracsatella fagylalt ízét, és a szeplőimet, de a mazsolával ki lehet kergetni a világból. Laktóz érzékenység miatt, mellőzöm a sztracsi fagyit, de helyette zseniális glutén, és cukormentes muffint sütök.

Néhány éve a pezsgés, a pörgés vonzott, ma már inkább a csendet, a nyugalmat szeretem. Már Budapest helyett, a Balaton a szerelmem, itt is élünk.

Van néhány kisebb tetoválásom. A kedvenc színem a korall, és a türkiz. A jobb oldalamon szeretek elaludni. Van egy édes kutyám, Falatka és egy mindig megújuló bakancslistám.

Jobban szeretek papírra, tollal jegyzetelni, de a könyveimet végül gépen pötyögtem be a terjedelmük miatt. Imádok beleszippantani a könyvekbe, az életbe és a álmok megvalósításának mámorító illatába, élményébe.

2016-ban életre hívtuk Sándorral a Mosolyka MOST Alapítványt, hogy még több embert, jó ügyet tudjunk támogatni.

Köszönöm a figyelmed, Ölellek : )